Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Hemelse sterretjes

De jarige Job is de ster van de klas met een schaal vol met deze mooie vrolijke sterretjes, compleet met bungelende vliegende schotel! Wil je het jezelf extra gemakkelijk maken met deze kindertraktatie? Gebruik dan een kant-en-klare cake.

20 stuks

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Hemelse sterretjes

Voor de sterren:

1 pak Mix voor Boerencake (Koopmans)
200 g margarine
4 eieren

Voor het versieren:

Dr. Oetker Roze glazuur
snoeppapier kussentjes

Bakgerei:

metaaldraad
ijzertangetje
uitsteekvormpje ster
cakevorm (ca. 25 cm)

Bereiding

Bereiding

1

Bereidingswijze:

Bak de cake volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Elektrische oven: 160°C

Heteluchtoven: 150°C

Baktijd: 60 - 70 Min.

2

Laat 'm afkoelen en snijd 'm in de lengte doormidden. Is de cake erg hoog, dan kun je de cake ook door 3-en snijden.

3

Versieren:

Steek sterretjes uit de twee of drie dikke plakken cake.

4

Maak het glazuur volgens de bereidingswijze op de verpakking en breng het aan op de sterren.

5

Laat het metaaldraad mooi gekronkeld en knip er met een tang korte springveren van.

6

Prik aan één kant de 'vliegende schotel'-snoepjes en prik de andere kant in de cakejes.

7

Presenteer de Hemelse sterretjes op een schaal met bijvoorbeeld aluminiumfolie of zilverpapier.

Voedingswaarden Voor het recept Hemelse sterretjes

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 793kJ
191kcal
1736kJ
419kcal
Vet 14g 31g
Koolhydraten 13g 28g
Eiwit 2.7g 6g