Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Ganache van witte chocolade met Marscarpone en frambozen

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Ganache van witte chocolade met Marscarpone en frambozen

:

Steelpannetje

Voor de vulling:

200 ml slagroom
250 g witte chocolade
250 g Mascarpone
1 doosje frambozen (verse)

preparation

Bereiding

1

Voor de witte chocolade ganache

Verhit de slagroom, let goed op dat het niet kookt!

2

Hak de chocolade in stukken. Voeg de stukken chocolade toe aan de warme slagroom. Laat het 1 minuut staan en roer daarna tot de chocolade helemaal is opgelost.

3

Zet de ganache in de koelkast totdat het de gewenste dikte heeft. Hoe langer de ganache in de koelkast staat, hoe steviger deze wordt.

4

Spatel als de ganache de gewenste dikte heeft de mascarpone door de ganache (bijvoorbeeld na een dag).

5

Was de frambozen en snijd deze aan stukjes. Bestrijk de onderste taarthelft met de ganache en leg er de frambozen stukjes op.

Voedingswaarden Voor het recept Ganache van witte chocolade met Marscarpone en frambozen

PER PORTIE/STUK PER 100 G / ML
Energie 13733kJ
3280kcal
1444kJ
345kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 163g 17g
Eiwit 42g 4g