Flag

Frambozen Pavlova Cupcakes

12 cupcakes
Gemakkelijk
40
Met deze Frambozen Pavlova cupcakes zet je een klein feestje op tafel.
Logo Image
Baktips
Decoreer de cupcakes vlak voor het serveren met de pavlova, anders wordt de pavlova zacht.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Extra nodig
spuitzak met gladde spuitmond
1 doosjeDr. Oetker Cupcake Vormpjes
Voor de cupcakes
1 pakDr. Oetker CupCakes Naturel
100 gboter
2eieren
100 mlmelk
Voor de frambozen pavlova
1 zakjeDr. Oetker Mix voor Meringue
60 mlwater
150 mlslagroom
2 elsuiker
1 bakjeframbozen
100 gframbozen saus
poedersuiker

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Cupcake Vormpjes
Picture - Dr. Oetker CupCakes Naturel
1

Bereid de cupcakes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de cupcakes afkoelen.

2

Bereid de Mix voor Meringue volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 110°C.

3

Bekleed de bakplaat met bakpapier.

4

Spuit er kleine toefjes Meringue op van ca. 3 cm. Laat een beetje ruimte over tussen de toefjes. Bak de schuimpjes gaar in ca. 60 minuten. Laat de oven dicht totdat de Meringue helemaal is afgekoeld (dat duurt ongeveer 2 uur).

5

Klop de slagroom samen met de suiker stijf. Vul de spuitzak met slagroom. Spuit een klein beetje slagroom bovenop de cupcake.

6

Leg de meringue op de slagroom en doe een klein beetje slagroom op de meringue. Leg daar ca. 3 frambozen op. Bestuif ze met een klein beetje poedersuiker.

Baktips

  • Decoreer de cupcakes vlak voor het serveren met de pavlova, anders wordt de pavlova zacht.