Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Duo Kwarktaart

Verschillende taartlagen van de Duo Kwarktaart op een kruimelbodem maken deze taart niet alleen lekker, maar ziet hij er ook nog eens feestelijk uit!

12 taartpunten

Eenvoudig 15 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Duo Kwarktaart

Voor een Duo Kwarktaart:

1 pak Dr. Oetker Duo Kwarktaart
500 g volle kwark naturel
450 g aardbeienkwark (volle of halfvolle)
60 g boter of margarine
175 ml water x2 (op kamertemperatuur)

Extra nodig:

springvorm Ø 24 cm
pan netje
beslagkom
mixer met garden

preparation

Bereiding

1

Taartbodem bereiden

Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.

2

Smelt 60 g boter in een pannetje. Neem het pannetje hierna van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter.

3

Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel.

4

Taart bereiden

Doe 175 ml water in 500 g volle kwark in een kom en klop dit met een mixer met garden op de laagste stand tot een glad mengsel.

5

Voeg een zakje taartmix toe en klop het mengsel met de mixer op de hoogste stand ten minste 2 minuten tot een luchtige massa.

6

Verdeel het taartmengsel over de bodem en zet de taart 10 minuten in de koelkast.

7

Doe de andere 175 ml water en 450 g aardbeienkwark in dezelfde kom (schoonmaken is niet nodig) en klop dit met een mixer met garden op de laagste stand tot een glad mengsel.

8

Voeg het tweede zakje taartmix toe en klop het mengsel met de mixer met garden op de hoogste stand ten minste 2 minuten tot een luchtige massa. Verdeel het taartmengsel over de taart.

9

Laat de taart ten minste 2½ uur opstijven in de koelkast.

Opstijftijd: 150 minuten

10

Snijd na het opstijven van de taart met behulp van een mes de taart los van de rand van de springvorm.

Voedingswaarden Voor het recept Duo Kwarktaart

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 800 kJ
191 kcal
620 kJ
148 kcal
Vet 11.53 g 8.94 g
Koolhydraten 14.55 g 11.28 g
Eiwit 6.70 g 5.20 g