Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Double Chocolate Verwen taartje met bloemen

Een dikke laag chocolade ganache en een romige chocolade vulling. Pure verwennerij...

6 - 8 taartpunten

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Double Chocolate Verwen taartje met bloemen

Bakgerei:

mixer met garden
beslagkom
spatel of plat mes

Voor de double chocolate taart:

1 pak Dr. Oetker Verwen Double Chocolate taart
75 g margarine
2 eieren
2 el water
200 ml slagroom

Voor de taartvulling:

1 zakje Dr. Oetker Mix voor Luchtige Botercrème
100 g roomboter
125 ml melk (koud)
1 beker Dr. Oetker Choco Dip bruin
1 pak Dr. Oetker Decoratiebloemetjes

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 150°C.

Elektrische oven: 150 °C

Heteluchtoven 130 °C

Inclusief Midden

Baktijd: 30 - 35 Minuten

2

Bereid de taartmix volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Zet de bakvorm op de bakplaat en schenk het beslag in de vorm. Bak de cake 30-35 minuten in het midden van oven gaar.

4

Laat de double chocolate taart ongeveer 30 minuten afkoelen.

5

Bereid de botercrème volgens de aanwijzingen op de verpakking.

6

Smelt de chocolade in de magnetron. Roer de chocolade goed door en schenk deze al roerende door de botercrème (let op dat de chocolade niet te warm is).

7

Haal de double chocolade taart uit de bakvorm en snijd deze door midden.

8

Verdeel de chocoladecrème over de bodem van de taart en leg de andere taarthelft er bovenop.

9

Bereid de chocolade ganache volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de chocolade ganache een klein beetje afkoelen en roer af en toe door. De ganache is goed als deze wat dikker wordt.

10

Bestrijk de double chocolate taart met de chocolade ganache.

11

Versier de taart tot slot met de bloemetjes.

Voedingswaarden Voor het recept Double Chocolate Verwen taartje met bloemen

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 2998kJ
716kcal
1683kJ
402kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g