Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Double Chocolate Verwen taartje met bloemen

Een dikke laag chocolade ganache en een romige chocolade vulling. Pure verwennerij...

6 - 8 taartpunten

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Double Chocolate Verwen taartje met bloemen

Bakgerei:

mixer met garden
beslagkom
spatel of plat mes

Voor de double chocolate taart:

1 pak Dr. Oetker Verwen Double Chocolate taart
75 g margarine
2 eieren
2 el water
200 ml slagroom

Voor de taartvulling:

1 zakje Dr. Oetker Mix voor Luchtige Botercrème
100 g roomboter
125 ml melk (koud)
1 beker Dr. Oetker Choco Dip bruin
1 pak Dr. Oetker Decoratiebloemetjes

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 150°C.

Elektrische oven: 150 °C

Heteluchtoven 130 °C

Inclusief Midden

Baktijd: 30 - 35 minuten

2

Bereid de taartmix volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Zet de bakvorm op de bakplaat en schenk het beslag in de vorm. Bak de cake 30-35 minuten in het midden van oven gaar.

4

Laat de double chocolate taart ongeveer 30 minuten afkoelen.

5

Bereid de botercrème volgens de aanwijzingen op de verpakking.

6

Smelt de chocolade in de magnetron. Roer de chocolade goed door en schenk deze al roerende door de botercrème (let op dat de chocolade niet te warm is).

7

Haal de double chocolade taart uit de bakvorm en snijd deze door midden.

8

Verdeel de chocoladecrème over de bodem van de taart en leg de andere taarthelft er bovenop.

9

Bereid de chocolade ganache volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de chocolade ganache een klein beetje afkoelen en roer af en toe door. De ganache is goed als deze wat dikker wordt.

10

Bestrijk de double chocolate taart met de chocolade ganache.

11

Versier de taart tot slot met de bloemetjes.

Voedingswaarden Voor het recept Double Chocolate Verwen taartje met bloemen

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 2998 kJ
716 kcal
1683 kJ
402 kcal
Vet 58.03 g 32.60 g
Koolhydraten 40.42 g 22.71 g
Eiwit 6.76 g 3.80 g