Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Double Chocolate Taart met krokante chocoladebolletjes

Een double chocolate taartje met een heerlijke smeuige ganache. De krokante bolletjes maken 'm prachtig en extra lekker.

8 - 10 taartpunten

Wat bakervaring gewenst 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Double Chocolate Taart met krokante chocoladebolletjes

Voor de double chocolate taart:

1 pak Dr. Oetker Verwen Double Chocolate taart
75 g boter
2 eieren
2 el water
200 ml slagroom
1 zakje luchtige chocolade bolletjes (bijv. Maltesers®)

Bakgerei:

mixer met garden
beslagkom
spatel of plat mes

Bereiding

Bereiding

1

Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 150°C

Heteluchtoven: 130°C

Inclusief: Midden

Baktijd: 30 - 35 Min.

2

Double chocolate taart maken:

Bereid de chocolade taartmix volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Plaats de bakvorm op de bakplaat en schenk het double chocolate beslag in de bakvorm.

4

Bak de double chocolate taart 30-35 minuten in het midden van oven gaar.

5

Laat de double chocolate taart ongeveer 30 minuten afkoelen.

6

Bereid de ganache volgens de aanwijzingen op de verpakking.

7

Schenk ¾ van de ganache over de double chocolatetaart die nog in de bakvorm zit en laat de taart ongeveer 1 uur opstijven in de koelkast.

8

Verwijder voorzichtig de bakvorm en zet de taart op een taartplateau of groot bord.

9

Smelt de overgebleven ganache in een pannetje en verdeel dit over de buitenkant van de taart.

10

Plak hier direct de luchtige chocolade bolletjes op. Begin onderaan met een rand bolletjes en plak zo de taart helemaal vol.

Voedingswaarden Voor het recept Double Chocolate Taart met krokante chocoladebolletjes

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 1074kJ
258kcal
1581kJ
380kcal
Vet 19g 29g
Koolhydraten 17g 25g
Eiwit 3.6g 5.3g