Flag

Dessert van brownies met peer en warme vanille saus

ongeveer 4 - 6 stuks
Gemiddeld
40
Het toetje is een klein feestje met dit lekkere dessert. Smeuïge choco brownies met stukjes peer en warme, romige vanille saus.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image
Benodigdheden
Steelpannetje
Maatbeker

Ingrediënten

Voor dessert
1 pakDr. Oetker Brownies Choco
50 gmargarine (zacht)
100 mlmelk
2peren
Voor de saus
125 mlslagroom
1 elDr. Oetker Kookpudding Vanille
1 tlsuiker

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Brownies Choco
Picture - Dr. Oetker Kookpudding Vanille
1

Brownies bakken

Bereid de Brownies volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar vervang de melk door 100 ml water. Laat de Brownies goed afkoelen.

Baktijd: ongeveer 40 Minuten

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Temperatuur heteluchtoven: 160 °C

2

Schil de peer en verwijder het klokhuis. Snijd de peer in de lengte in dunne plakjes. Snijd de Brownies in dunne plakjes.

3

De vanillesaus koken

Meng de Kookpudding Vanille met een klein beetje slagroom. Breng de resterende slagroom met suiker aan de kook. Neem de kokende room van het vuur en voeg het aan het aangemaakte mengsel hier aan toe. Breng het geheel weer aan de kook en laat het nog even kort doorkoken.

4

Het brownies dessert decoreren

Verdeel de plakjes Brownie over bordjes en verdeel hierover de plakjes peer. Schep wat warme saus over de peer en Brownies en serveer het dessert direct.