Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Chocoladepizza rolletjes

Chocolade pizza met extra chocolade en hazelnoten. Een lekker zoet hapje!

12 porties

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Chocoladepizza rolletjes

Voor de chocolade pizza rolletjes:

1 verpakking Dr. Oetker Ristorante Pizza Dolce al Cioccolato
50 g chocolade met hazelnoot
30 g Dr. Oetker Hazelnoten (grof gehakt)

preparation

Bereiding

1

Laat de chocoladepizza 1-2 uur ontdooien op kamertemperatuur.

2

Verwarm de oven voor. Elektrische oven 200°C / heteluchtoven 180°C.

3

Hak de chocolade en de hazelnoten in stukjes.

4

Verdeel deze stukjes over de chocoladepizza en laat in het midden van de pizza een strook van ongeveer 2 centimeter vrij.

5

Halveer de pizza. Aan beide helften is nu een strook van 1 cm onbelegd.

6

Snijd de pizza is stroken van ongeveer 2 cm breed. Rol de stroken op en prik ze vast met een cocktailprikker.

7

Leg een stuk bakpapier op een rooster en bak de pizzarolletjes met het snijvlak naar beneden op het bakpapier.

8

Bak de chocoladepizza rolletjes ongeveer 10 minuten.

Voedingswaarden Voor het recept Chocoladepizza rolletjes

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 507kJ
121kcal
1578kJ
377kcal
Vet 7g 20g
Koolhydraten 13g 39g
Eiwit 2g 7g