Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Chocoladepizza met banaan, ananas en kokos

Geef jouw chocolade een tropisch tintje. Chocolade smaakt natuurlijk geweldig in combinatie met banaan, ananas en kokos.

8 porties

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Chocoladepizza met banaan, ananas en kokos

Voor de chocoladepizza met fruit:

1 verpakking Dr. Oetker Ristorante Pizza Dolce al Cioccolato
1 banaan
100 g ananas
gemalen kokos (ongeveer 3 el)

Extra nodig:

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor. Elektrische oven 200°C / heteluchtoven 180°C.

2

Snijd de banaan in plakjes en de ananas in kleine blokjes.

3

Leg het fruit op de bevroren pizza en strooi er gemalen kokos over.

4

Bak de pizza ongeveer 12 minuten, totdat de kokos mooi gebruind is. Serveer de pizza warm.

Voedingswaarden Voor het recept Chocoladepizza met banaan, ananas en kokos

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 645kJ
154kcal
976kJ
233kcal
Vet 7g 10g
Koolhydraten 19g 29g
Eiwit 3g 4g