Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Chocolade pizza met pindacrumble

Maak jouw chocolade pizza extra lekker met een laagje pindacrumble!

8 porties

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Chocolade pizza met pindacrumble

Voor de chocoladepizza met aardbeien:

1 verpakking Dr. Oetker Ristorante Pizza Dolce al Cioccolato
25 g pinda's
25 g bloem
25 g suiker
1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker
25 g margarine

Extra nodig:

hakmolentje

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor. Elektrische oven 200°C / heteluchtoven 180°C.

2

Hak de pinda's fijn. Doe alle ingredienten voor de crumble in een kom en meng het tot een kruimelig deeg.

3

Verdeel het kruimeldeeg over de bevroren pizza en bak de pizza in 14-16 minuten gaar.

4

Serveer de chocoladepizza met pinda crumble warm.

Voedingswaarden Voor het recept Chocolade pizza met pindacrumble

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 791 kJ
189 kcal
1549 kJ
370 kcal
Vet 9.37 g 18.37 g
Koolhydraten 21.69 g 42.53 g
Eiwit 3.39 g 6.65 g