Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Chocolade pizza met pindacrumble

Maak jouw chocolade pizza extra lekker met een laagje pindacrumble!

8 porties

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Chocolade pizza met pindacrumble

Voor de chocoladepizza met aardbeien:

1 verpakking Dr. Oetker Ristorante Pizza Dolce al Cioccolato
25 g pinda's
25 g bloem
25 g suiker
1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker
25 g margarine

Extra nodig:

hakmolentje

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor. Elektrische oven 200°C / heteluchtoven 180°C.

2

Hak de pinda's fijn. Doe alle ingredienten voor de crumble in een kom en meng het tot een kruimelig deeg.

3

Verdeel het kruimeldeeg over de bevroren pizza en bak de pizza in 14-16 minuten gaar.

4

Serveer de chocoladepizza met pinda crumble warm.

Voedingswaarden Voor het recept Chocolade pizza met pindacrumble

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 791kJ
189kcal
1549kJ
370kcal
Vet 9.37g 18.37g
Koolhydraten 21.69g 42.53g
Eiwit 3.39g 6.65g