Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Chocolade pizza met balsamico en aardbeien

Een heerlijke combinatie van smaak: aardbeien, balsamico, peper en chocolade. Een bijzondere smaak combinatie. Een heerlijk dessert.

8 porties

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Chocolade pizza met balsamico en aardbeien

Voor de chocoladepizza met aardbeien:

150 g aardbeien
1 verpakking Dr. Oetker Ristorante Pizza Dolce al Cioccolato
vers gemalen peper
Balsamico creme
20 blaadjes basilicum (ongeveer)

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor. Elektrische oven 200°C / heteluchtoven 180°C.

2

Bak de pizza 10 minuten op een rooster in de voorverwarmde oven.

3

Was de aardbeien en snijd ze in plakjes.

4

Verdeel de aardbeien over de warme pizza en bestrooi de chocoladepizza met wat versgemalen peper.

5

Verdeel de aardbeien over de warme pizza en bestrooi de chocoladepizza met wat versgemalen peper.

6

Besprenkel de pizza met balsamico crème en strooi de basilicum blaadjes erover.

7

Serveer de pizza direct.

Voedingswaarden Voor het recept Chocolade pizza met balsamico en aardbeien

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 536kJ
128kcal
909kJ
217kcal
Vet 5.35g 9.07g
Koolhydraten 16.44g 27.86g
Eiwit 2.44g 4.13g