Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Chocolade pizza met appel en kaneel

Lekker! Chocolade pizza met warme appel en kaneel. Een lekker toetje om te delen.

8 porties

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Chocolade pizza met appel en kaneel

Voor de chocoladepizza met aardbeien:

1 verpakking Dr. Oetker Ristorante Pizza Dolce al Cioccolato
1 appel (Elstar)
0,5 tl kaneel
1 el suiker
1 verpakking Dr. Oetker Ristorante Pizza Dolce al Cioccolato
30 g Dr. Oetker Amandelschaafsel

Extra nodig:

appelboor

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor. Elektrische oven 200°C / heteluchtoven 180°C.

2

Was de appel, verwijder het klokhuis met de appelboor en snijd de appel in ongeveer 6 plakken.

3

Meng de suiker met de kaneel. Leg de appelplakken op de bevroren pizza en strooi het suiker-kaneelmengsel erover.

4

Verdeel tot het amandelschaafsel over de chocolade pizza.

5

Bak de chocoladepizza met appel en kaneel ongeveer 14 minuten.

Voedingswaarden Voor het recept Chocolade pizza met appel en kaneel

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1189kJ
284kcal
1189kJ
284kcal
Vet 12.66g 12.66g
Koolhydraten 35.08g 35.08g
Eiwit 5.30g 5.30g