Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Chocolade pizza met appel en kaneel

Lekker! Chocolade pizza met warme appel en kaneel. Een lekker toetje om te delen.

8 porties

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Chocolade pizza met appel en kaneel

Voor de chocoladepizza met aardbeien:

1 verpakking Dr. Oetker Ristorante Pizza Dolce al Cioccolato
1 appel (Elstar)
0,5 tl kaneel
1 el suiker
1 verpakking Dr. Oetker Ristorante Pizza Dolce al Cioccolato
30 g Dr. Oetker Amandelschaafsel

Extra nodig:

appelboor

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor. Elektrische oven 200°C / heteluchtoven 180°C.

2

Was de appel, verwijder het klokhuis met de appelboor en snijd de appel in ongeveer 6 plakken.

3

Meng de suiker met de kaneel. Leg de appelplakken op de bevroren pizza en strooi het suiker-kaneelmengsel erover.

4

Verdeel tot het amandelschaafsel over de chocolade pizza.

5

Bak de chocoladepizza met appel en kaneel ongeveer 14 minuten.

Voedingswaarden Voor het recept Chocolade pizza met appel en kaneel

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1189 kJ
284 kcal
1189 kJ
284 kcal
Vet 12.66 g 12.66 g
Koolhydraten 35.08 g 35.08 g
Eiwit 5.30 g 5.30 g