Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Chocolade Biscuittaart

De basis voor een gevulde chocolade biscuittaart. Je kunt de biscuittaart vullen met de lekkerste taartvullingen: van slagroom tot ganache.

1 taart

Wat bakervaring gewenst 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Chocolade Biscuittaart

Bakgerei:

mixer met garden
springvorm 24 cm

Voor de bodem:

1 pak Dr. Oetker Biscuittaart
5 eieren
50 ml water
25 g cacao

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. Vet de springvorm goed in met boter of margarine en bestuif de binnenkant met bloem, of gebruik Dr. Oetker Bakspray.

Elektrische oven: 170 °C

Heteluchtoven 170 °C

Baktijd: ongeveer 30 - 40 minuten

2

Doe de mix voor taartbodem samen met de eieren en het water in een beslagkom. Roer het geheel met een mixer met garden op de laagste stand tot een gladde massa. Klop het geheel op de hoogste (turbo) stand in ca.5 minuten tot een luchtig beslag.

3

Voeg de gezeefde cacaopoeder toe en meng deze op de laagste stand in ongeveer 1 minuut door het beslag. Giet het beslag in de springvorm en verdeel het over de vorm. Bak de bodem in ca. 30 minuten gaar en goudbruin.

4

Laat de taartbodem ca. 10 minuten afkoelen, verwijder de rand. Leg de taartbodem onderste boven op een taartrooster en verwijder voorzichtig de bodem. Laat de taartbodem goed afkoelen.

Voedingswaarden Voor het recept Chocolade Biscuittaart

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 5815 kJ
1389 kcal
883 kJ
211 kcal
Vet 41.71 g 6.35 g
Koolhydraten 168.13 g 25.59 g
Eiwit 53.53 g 8.15 g