Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Choco Pindakaas Cupcake

Choco cupcakes met een verrassende vulling van zwart-wit koekjes en pindakaas.

10 - 12 cupcakes

Wat bakervaring gewenst 60 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Choco Pindakaas Cupcake

Bakgerei:

mixer met garden
1 doosje Dr. Oetker Cupcake Vormpjes

voor de cupcakes:

1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel
100 g margarine (op kamertemperatuur)
2 eieren (m, op kamertemperatuur)
100 ml melk
25 g cacao

voor de vulling:

ongeveer 300 - 400 g pindakaas
20 - 24 Oreo® koekjes

preparation

Bereiding

Cupcake vulling van koekjes en pindakaas

Bestrijk de bovenkant van een koekje met pindakaas. Plak een tweede koekje hierop en bestrijk deze ook met pindakaas. Doe dit zo met alle koekjes. Maak het beslag zoals beschreven staat op de verpakking. Om er een chocolade cakeje van te maken, meng je een theelepel melk met de cacao en voeg je dit toe aan het beslag. Schep en klein laagje beslag in de vormpjes en druk daarna de gestapelde koekjes er in, zorg dat de koekjes niet de bodem raken! Vul daarna de rest van het vormpje op met beslag en bestrijk de koekje ook nog bovenop met een klein laagje beslag.

Choco Beslag

Maak het beslag zoals beschreven staat op de verpakking. Schep en klein laagje beslag in de vormpjes en druk daarna de gestapelde koekjes er in, zorg dat de koekjes niet de bodem raken! Vul daarna de rest van het vormpje op met beslag en bestrijk de koekje ook nog bovenop met een klein laagje beslag.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 170 °C

Inclusief Midden

Baktijd: 22 minuten

Bakken

Verwarm de oven voor. Bak de cupcakes volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze afkoelen.