Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Cheesecake hartjes

Lekker cheesy. Cheese cake hartjes voor wie jij lief vindt.

4 - 6 stuks

Wat bakervaring gewenst 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Cheesecake hartjes

Voor de cheesecake:

1 pak Dr. Oetker Verwen Cheesecake (met Frambozensaus)
kuipje MonChou (zacht en luchtig)
125 ml crème fraiche
25 g margarine
2 eieren
Dr. Oetker Kleurstoffen (alleen de rode)

Extra nodig:

mixer met garden
uitsteekvormpje hartjesvorm (ongeveer 5 cm)
scherp mesje

Bereiding

Bereiding

1

Maak de bodem zoals aangegeven staat op de verpakking.

Elektrische oven: 150°C

Heteluchtoven: 130°C

Baktijd: 50 Min.

Opstijftijd: 120 Min.

2

Maak daarna de mix voor Verwen Cheesecake zoals aangegeven en schenk cheesecake vulling de helft over de bodem in de bakvorm. Bewaar de andere helft van de cheesecake vulling in een schaaltje.

3

Voeg aan het bakje met cheesecakevulling rode kleurstof druppelsgewijs toe. Meng het goed door, totdat het mooi rood is.

4

Voeg nu langzaam in delen de rode cheesecakevulling toe aan de bakvorm en roer telkens een beetje door elkaar met een vork.

5

Bak de Verwen Cheesecake in de oven en laat daarna goed afkoelen.

6

Steek met de hartjesuitsteker de hartjes uit de cheesecake.

Voedingswaarden Voor het recept Cheesecake hartjes

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 1491kJ
357kcal
1496kJ
358kcal
Vet 24g 24g
Koolhydraten 27g 27g
Eiwit 7.5g 7.5g