Flag

Brownie spookjes

6 - 8 stuks
Gemiddeld
40
Happy Halloween! Schattige brownie spookjes maak je zo:
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image
Benodigdheden
Extra nodig
Bakpapier
Cocktailprikkers

Ingrediënten

Voor de brownies
1 pakDr. Oetker Brownies Choco
50 gmargarine
100 mlwater
Voor de spookjesdecoraties
6 - 8marshmallows (witte)
1 zakjeDr. Oetker Glazuur Wit
Dr. Oetker Decoratiestiften Choco & Karamel

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Brownies Choco
Picture - Dr. Oetker Glazuur Wit
Picture - Dr. Oetker Decoratiestiften Choco & Karamel
1

Brownies bakken

Maak de Brownies Choco zoals aangegeven staat op de verpakking. Laat na het bakken de Brownie Choco goed afkoelen.

2

Snij de brownies in vierkante blokjes. Je kunt ongeveer 6-8 blokjes maken.

3

Steek een cocktailprikker onderin de marshmallow en steek deze in een brownies blokje. De marshmallow moet op de brownie staan, niet erboven zweven. Als het stokje te lang is, breek er een stukje af.

4

Verwarm het zakje Chocoglazuur Wit volgens de aanwijzingen op het pakje. Laat het iets afkoelen zodat het wat dikker wordt. Zo krijg je een mooi stroperig effect.

5

Schenk de wat dikkere glazuur wit heel rustig vanaf de bovenkant van de marshmallow. Nu druipt het heel langzaam langs je marshmallow naar beneden richting de brownie. Zorg dat de gehele marshmallow bedekt is met witte glazuur. Zet de brownies spookjes daarna even in de koelkast.

6

Haal de brownies uit de koelkast. Houd een spookje een beetje schuin en gebruik de decoratiestift puur om een mondje en oogjes op iedere figuurtje te maken.