Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Brownie spookjes

Happy Halloween! Schattige brownie spookjes maak je zo:

6 - 8 stuks

Wat bakervaring gewenst 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Brownie spookjes

Extra nodig:

Bakpapier
Cocktailprikkers

Voor de brownies:

1 pak Dr. Oetker Brownies Choco
50 g margarine
100 ml water

Voor de spookjes:

1 beker Dr. Oetker Choco Dip bruin
1 beker Dr. Oetker Choco Dip wit
6 - 8 marshmallows (witte)

preparation

Bereiding

1

Brownies bakken

Maak de Brownies Choco zoals aangegeven staat op de verpakking. Laat na het bakken de Brownie Choco goed afkoelen.

2

Snij de brownies in vierkante blokjes. Je kunt ongeveer 6-8 blokjes maken.

3

Steek een cocktailprikker onderin de marshmallow en steek deze in een brownies blokje. De marshmallow moet op de brownie staan, niet erboven zweven. Als het stokje te lang is, breek er een stukje af.

4

Verwarm de Choco Dip volgens de aanwijzingen op het pakje. Laat het iets afkoelen zodat het wat dikker wordt. Zo krijg je een mooi stroperig effect.

5

Schenk de wat dikkere Choco dip heel rustig vanaf de bovenkant van de marshmallow. Nu druipt het heel langzaam langs je marshmallow naar beneden richting de brownie. Zorg dat de gehele marshmallow bedekt is met witte choco. Zet de brownies spookjes daarna even in de koelkast.

6

Verwarm nu de bruine chocodip totdat deze vloeibaar is. Haal de brownies uit de koelkast. Doop met een cocktailprikker in de bruine choco, hou het spookje een beetje schuin en laat de druppels als ogen en mond op de marshmallow vallen. Doordat deze koud is stolt de choco vrij snel.

Voedingswaarden Voor het recept Brownie spookjes

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 2500 kJ
597 kcal
1863 kJ
445 kcal
Vet 36.38 g 27.15 g
Koolhydraten 62.08 g 46.33 g
Eiwit 4.35 g 3.25 g