Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Bounty Brownies

Smeuïge brownies en kokos, een onweerstaanbare combinatie...

ongeveer 20 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Bounty Brownies

Bakgerei:

mixer met garden
aluminiumfolie

Voor de brownies:

100 g margarine (zacht)
2 pakken Dr. Oetker Brownies Choco
200 g gemalen kokos
1 zakje Dr. Oetker Glazuur Choco
1 zakje Dr. Oetker Glazuur Wit
12 g suikerfiguurtjes thema jungle

preparation

Bereiding

1

Bounty Brownies bakken

Bereid het browniebeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg extra aan het browniesbeslag 75 g geraspte kokos toe. Volg verder de bereidingswijze op de verpakking, maar dek de papieren vorm na het vullen af met een stukje aluminiumfolie (glimkant naar binnen) en vouw de randjes stevig om. Bak de brownies volgens de richtlijnen op de verpakking.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Baktijd: ongeveer 40 - 50 Minuten

2

Verwijder (voorzichtig het blijft kleven) het aluminiumfolie en bak de brownies nog 10 minuten extra. Laat de brownies helemaal uitdampen en afkoelen.

3

Snijd de brownies in 10 rechthoekige stukjes. Brownies blijven een beetje zacht dus je kunt ze iets aandrukken zodat ze in een mooie vorm liggen.

4

Verwarm het Chocoglazuur volgens de aanwijzingen op het zakje en schenk het in een schaaltje. Strooi op een bord een laagje geraspte kokos. Dip steeds een stukje brownie in de Chocoglazuur en laat het wat afdruipen. Dip het stukje vervolgens in de kokos en zet het blokje op een schaal. Laat de glazuur drogen.

5

Verwarm het Gebakglazuur volgens de aanwijzingen op het zakje, doe op de achterkant van elk junglefiguurtje een druppel glazuur en druk ze op de bounty brownies.

Voedingswaarden Voor het recept Bounty Brownies

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1118 kJ
267 kcal
1771 kJ
423 kcal
Vet 13.34 g 21.18 g
Koolhydraten 31.41 g 49.86 g
Eiwit 2.19 g 3.48 g