Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Botercrème van Banketbakkersroom

Met deze romige botercrème kun je cupcakes of een taart decoreren. Geef je eigendraai aan de botercrème door naar eigen smaak te maken door ingrediënten toe te voegen

1 taart

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Botercrème van Banketbakkersroom

Botercreme basisrecept:

1 zakje Dr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom
400 ml water
200 g roomboter (of gewone boter)
100 g basterdsuiker (witte)

Mengkom

Mixer met garden

Bereiding

Bereiding

1

Bereidingswijze:

Bereid de Mix voor Banketbakkersroom volgens de aanwijzingen op het zakje en laat het opstijven in de koelkast.

2

Klop de zachte boter op. Voeg de witte basterdsuiker toe en klop het lekker luchtig. Voeg in gedeeltes de banketbakkersoom toe en klop het op tot een luchtige gladde botercrème.

Voedingswaarden Voor het recept Botercrème van Banketbakkersroom

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 10158kJ
2444kcal
1209kJ
291kcal
Vet 172g 20g
Koolhydraten 215g 26g
Eiwit 11g 1.3g