Om jouw bezoek nog toegankelijker en persoonlijker te maken, gebruiken Dr. Oetker Nederland B.V. en Koopmans B.V. op al hun domeinen cookies. De cookies worden gebruikt voor het analyseren en verbeteren van de websites en sociale media, om er voor te zorgen dat aan jouw relevante informatie of andere interessante content wordt getoond. Wil je meer weten over deze cookies, klik op “Meer informatie”. Door verder te gaan op de website of door hiernaast op toestemming te klikken, geef je aan toestemming te geven voor het gebruik van cookies op onze websites en ondubbelzinnige/uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld. Meer informatie.

Botercrème van Banketbakkersroom

Met deze romige botercrème kun je cupcakes of een taart decoreren. Geef je eigendraai aan de botercrème door naar eigen smaak te maken door ingrediënten toe te voegen

1 taart

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Botercrème van Banketbakkersroom

Botercreme basisrecept:

1 zakje Dr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom
400 ml water
200 g roomboter (of gewone boter)
100 g basterdsuiker (witte)

Mengkom

Mixer met garden

Bereiding

Bereiding

1

Bereidingswijze:

Bereid de Mix voor Banketbakkersroom volgens de aanwijzingen op het zakje en laat het opstijven in de koelkast.

2

Klop de zachte boter op. Voeg de witte basterdsuiker toe en klop het lekker luchtig. Voeg in gedeeltes de banketbakkersoom toe en klop het op tot een luchtige gladde botercrème.

Voedingswaarden Voor het recept Botercrème van Banketbakkersroom

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 10158kJ
2444kcal
1209kJ
291kcal
Vet 172g 20g
Koolhydraten 215g 26g
Eiwit 11g 1.3g