Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Aardbeien cupcakes met vanilleroom

Smeuïge cupcakes met een lekkere toef vanilleroom en een vleugje aardbeiensaus.

12 cupcakes

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Aardbeien cupcakes met vanilleroom

Voor de cupcakes:

1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel
2 eieren op kamertemperatuur
50 ml melk
50 g aardbeiensaus

Voor de topping:

1 zakje Dr. Oetker Topping Wit
1 flesje Dr. Oetker Suikerhartjes

Mixer met garden

Spuitzak met stermond

cupcake bakvorm

1 pak Dr. Oetker Cakevormpjes (roze)

Beslag:

Bereiding

Bereiding

1

Cupcakes bakken

Gebruik voor het bakken van de cupcakes Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel. Volg hiervoor de bereidingswijze op de verpakking maar gebruik in plaats van 100 ml melk, 50 ml melk en 50 ml Aardbeiensaus.

Elektrische oven: 180°C

Heteluchtoven: 160°C

Baktijd: ongeveer 22 Min.

2

Cupcakes versieren

Spuit op de cupcakes een toef van CupCake Topping. Strooi er CupCake Suikerhartjes over.

Voedingswaarden Voor het recept Aardbeien cupcakes met vanilleroom

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 348kJ
83kcal
1093kJ
261kcal
Vet 1.7g 5.4g
Koolhydraten 15g 49g
Eiwit 1.2g 3.8g