Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Alle varianten

Tradizionale (6 Producten )

Tradizionale.
Zo hoort een steenoven pizza te zijn.

Niet voor niets is Italië de bakermat van de pizza. Italianen nemen graag de tijd in de keuken en daar denken wij precies zo over. Net als hen laten wij het deeg in alle rust rijzen. Deze lange rijstijd maakt de bodem nog luchtiger. Door de pizza daarna volgens de traditie direct op steen te bakken, ontstaat de enige echte Tradizionale bodem. Herkenbaar aan zijn dunne bodem met lichtbruine, bemeelde korst. Krokant van buiten en lekker luchtig van binnen. Kortom: de ideale basis voor een topping van bijvoorbeeld bladspinazie en romige ricotta: een hemelse pizza.