Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Graag vragen wij jouw akkoord om gebruik te blijven maken van cookies. Meer informatie.

Tradizionale.
Zo hoort een steenoven pizza te zijn.

Italië is het land van 'La dolce vita.' Hier is het dag en nacht genieten geblazen van zon, zee en pizza. Buiten op het terras gaat het goede leven vaak tot in de late uurtjes door. Italianen zijn echte levensgenieters.... 

Niet voor niets is Italië de bakermat van de pizza. Dit ambacht is in al die jaren niet veranderd. Als het om de Italiaanse keuken gaat, luistert het bij onze vrienden van het goede leven nogal nauw. Italianen nemen graag de tijd in de keuken. En daar denken wij precies zo over. Net als de Napolitanen laten wij het deeg voortaan nog langer rijzen. Deze lange rijstijd maakt de bodem nog luchtiger. Door de pizza vervolgens direct op een marmeren steen te bakken, ontstaat de enige echte Tradizionale bodem. Herkenbaar aan zijn dunne bodem met lichtbruine, bemeelde korst. Krokant van buiten en lekker luchtig van binnen. Kortom: de ideale basis voor een topping van bijvoorbeeld bladspinazie en romige ricotta: een hemelse pizza.