Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Baking Powder

Ristorante Spinaci

De krokante, dunne bodem is belegd met heerlijke bladspinazie, romige mozzarella, echte Edammer kaas en tomatensaus. Uitstekend geschikt voor vegetariërs en verleidelijk lekker tot de laatste hap voor iedereen die van groen houdt. Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan. Tip: jouw Ristorante Pizza smaakt nog beter als je de boven- en onderwarmte functie van de oven gebruikt.

 

 

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor: Elektrisch 220 graden, Hetelucht 200 graden, Gas stand 4.

2

Verwijder de folie.

3

Bak de diepgevroren pizza op een rooster onderin de voorverwarmde oven 11-13 minuten.

Allergenen

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Voedingswaarde Ristorante Spinaci

Een portie is 1 Pizza (= 390 g)
Per portie bereid product Per 100 g verpakkingsinhoud Per Serving %*
Energie 921 kJ
220 kcal
0 kJ
0 kcal
3590 kJ
859 kcal
43 %
43 %
Vet 11 g
0 g
44 g
63 %
waarvan verzadigd vet 2.8 g
0 g
11 g
55 %
Koolhydraten 21 g
0 g
82 g
32 %
waarvan suikers 2.5 g
0 g
9.8 g
11 %
Eiwit 7.1 g
0 g
28 g
56 %
Zout 0.99 g
0 g
3.9 g
65 %
* % = % Daily Value

Meer informatie over product

Inhoud: 390g