Om jouw bezoek nog toegankelijker en persoonlijker te maken, gebruiken Dr. Oetker Nederland B.V. en Koopmans B.V. op al hun domeinen cookies. De cookies worden gebruikt voor het analyseren en verbeteren van de websites en sociale media, om er voor te zorgen dat aan jouw relevante informatie of andere interessante content wordt getoond. Wil je meer weten over deze cookies, klik op “Meer informatie”. Door verder te gaan op de website of door hiernaast op toestemming te klikken, geef je aan toestemming te geven voor het gebruik van cookies op onze websites en ondubbelzinnige/uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld. Meer informatie.

Glutenvrij genieten met Ristorante

Genieten van de krokante, dunne Ristorante pizza’s kan nu ook glutenvrij! De smaken Ristorante Mozzarella en Ristorante Salame zijn nu verkrijgbaar in glutenvrij en hebben de vertrouwde Ristorante kwaliteit en smaak. De pizza’s zijn herkenbaar aan het glutenvrije keurmerk van de Nederlandse Coeliakie Vereniging en voldoen daarmee aan de veiligste norm, de zogeheten AOECS-norm.

Volmaakt krokant

Ristorante pizza’s zijn gemaakt voor liefhebbers van echte Italiaanse pizza. Het geheim van Ristorante zit vooral in de dunne bodem. Ook bij de glutenvrije varianten is de bodem goudbruin en krokant. Daar is uitgebreid product- en consumentenonderzoek aan voorafgegaan.

‘Ristorante Glutenvrij smaakt zoals bij de Italiaan,’ aldus pizzaliefhebbers.