Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Graag vragen wij jouw akkoord om gebruik te blijven maken van cookies. Meer informatie.

 

 

 

 

Big Americans – The Biggest Taste

Amerika, het land van barbecue, pulled pork en pizza’s, is groots in alle opzichten. Met Big Americans van Dr. Oetker haal je die unieke real American taste gewoon in huis. Snel te bereiden in je eigen oven en daarom precies wat je wilt tijdens een relaxte voetbal- of filmavond. Alleen of met vrienden.

De pizza’s hebben een extra dikke bodem en zijn royaal belegd, dus intense smaak en smeuïgheid zijn gegarandeerd tot en met de laatste hap! De bodem is luchtig van binnen, maar blijft tijdens het bakken in de oven knapperig aan de buitenkant. Het resultaat? Our biggest taste!

Stuk voor stuk zijn de Big Americans royaal belegd met tomatensaus en de beste ingrediënten met intense smaken. Of je nu zin hebt in pikante salami of malse pulled pork, voor elke voorkeur is er een Big Americans pizza. De extra portie kaas maakt ‘m onevenaarbaar. Visualiseer ze vast, die extra lange cheesestrings waar je letterlijk je vingers bij aflikt.

Installeer jezelf met jouw perfect warme Big Americans pizza op de bank, pak er een drankje bij en zet je favoriete film of serie op autoplay. Direct gigantisch lekker genieten van the real American taste!

Alle varianten

Big Americans (10 Producten )