Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Graag vragen wij jouw akkoord om gebruik te blijven maken van cookies. Meer informatie.

Alle varianten

Wolken cake (4 Producten )

Wolken Cake

Een dunne krokante korst en van binnen heerlijk zacht, luchtig en smeuïg!

Dr. Oetker Wolken cake is een lekkere, luchtige cake die gemaakt wordt met slagroom. Daardoor is de cake niet alleen extra luchtig, maar ook heerlijk zacht en smeuïg. Probeer nu zelf ook de nieuwe baksensatie van Dr. Oetker.

Dr. Oetker Wolken  is een bijzondere cake. Je bakt ‘m niet in een cakeblik, maar in een ronde springvorm. Zo ziet jouw Wolken cake er meteen bijzonder uit. Om het helemaal af te maken, bestrooi je de cake met een laagje (bijgeleverde) poedersuiker.

Wolken cake bewaren

Dr. Oetker Wolken cake bewaar je buiten de koelkast. In de koelkast droogt de Wolken cake namelijk uit. Als je de Wolken cake langer dan een dag wilt bewaren, dek de Wolken cake af met een schone theedoek. Zo blijft de korst licht krokant en dat is wel zo lekker.

Wolken cake bakfilm

We kunnen je vertellen hoe gemakkelijk is om zelf een luchtige, zachte en smeuïge Wolken cake te maken. Vanaf nu kun je het ook zien! Bekijk de handige bakfilm Wolken cake. Zo weet je zeker dat ook jouw cake lukt.

Wolken cake recepten

Eigenlijk hoef je niets meer te doen aan een Wolken cake. Maak de Wolken cake volgens de algemene bereidingswijze en je hebt een heerlijke traktatie. Als je toch iets meer wil variëren, kijk bij onze Wolken cake variatierecepten.  Je kunt kleine Wolken cakejes Chocolade Walnoot maken of maak van Wolken Citroen een overheerlijk dessert met aardbeien. Bekijk de Wolken cake recepten.