Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Meringue

Verrassend veelzijdig Meringue maken

De show steel je wel heel eenvoudig met deze prachtige Meringue recepten.

Meringue is luchtig, knapperig en natuurlijk heerlijk zoet. Bakken met Meringue is ontzettend leuk en nu ook wel heel gemakkelijk. In een handomdraai maak je de lekkerste pavlova's, mooie taarten en prachtige toeven op cupcakes.

Met Mix voor Meringue is meringue maken kinderspel geworden. Waar je vroeger eiwitten op moest kloppen en goed moest opletten dat alles vetvrij was, kun je nu met de Mix voor Meringue snel de basis maken.

Doordat deze meringue niet op basis is van rauwe eieren, kun je 'm zowel gebakken als ongebakken gebruiken. 

How-to bakfilm

Een mooie meringue toef op een cupcake

Maak een heerlijke zoete toef op een cupcake met meringue. In deze film laten we je zien hoe je drie verschillende soorten toeven maakt. Een roosje, torentje en kleine toefjes. Omdat Dr. Oetker Meringue niet op basis van rauwe eieren is, kun je de Meringue ook ongebakken eten. Met een crème brûlée brandertje kun je de toef iets karamelliseren, zodat de toef een mooie kleur krijgt.

How-to bakfilm

Bakken met Meringue: Pavlova met roodfruit

Van Meringue kun je een heerlijke pavlova maken. Lekker met rood fruit of karamel. Zo maak je een wel heel bijzonder toetje.

How-to bakfilm

Bakken met Meringue: schuimpjes

Van Meringue kun eenvoudig mooie, zoete en knapperige schuimpjes maken. Geef ze met de kleurstoffen een mooie kleur. Ziet er prachtig uit toch?

How-to bakfilm

Lemon Meringue Pie

In deze video bakt Gaby een heerlijke Lemon Meringue Pie met de Mix voor Meringue. Volg haar stap voor stap en bak zelf deze overheerlijke klassieker.