Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

MERINGUE

Verrassend veelzijdig Meringue maken

De show steel je wel heel eenvoudig met deze prachtige Meringue recepten.

Meringue is luchtig, knapperig en natuurlijk heerlijk zoet. Bakken met Meringue is ontzettend leuk en nu ook wel heel gemakkelijk. In een handomdraai maak je de lekkerste pavlova's, mooie taarten en prachtige toeven op cupcakes. 

Met Mix voor Meringue is meringue maken kinderspel geworden. Waar je vroeger eiwitten op moest kloppen en goed moest opletten dat alles vetvrij was, kun je nu met de Mix voor Meringue snel de basis maken. 

Doordat deze meringue niet op basis is van rauwe eieren, kun je 'm zowel gebakken als ongebakken gebruiken. 

HOW-TO BAKFILM

Een mooie meringue toef op een cupcake

Maak een heerlijke zoete toef op een cupcake met meringue. In deze film laten we je zien hoe je drie verschillende soorten toeven maakt. Een roosje, torentje en kleine toefjes. Omdat Dr. Oetker Meringue niet op basis van rauwe eieren is, kun je de Meringue ook ongebakken eten. Met een crème brûlée brandertje kun je de toef iets karamelliseren, zodat de toef een mooie kleur krijgt.

HOW-TO BAKFILM

Bakken met Meringue: Pavlova met roodfruit

Van Meringue kun je een heerlijke pavlova maken. Lekker met rood fruit of karamel. Zo maak je een wel heel bijzonder toetje.

HOW-TO BAKFILM

Bakken met Meringue: schuimpjes

Van Meringue kun eenvoudig mooie, zoete en knapperige schuimpjes maken. Geef ze met de kleurstoffen een mooie kleur. Ziet er prachtig uit toch?

HOW-TO BAKFILM

Lemon Meringue Pie

In deze video bakt Gaby een heerlijke Lemon Meringue Pie met de Mix voor Meringue. Volg haar stap voor stap en bak zelf deze overheerlijke klassieker.