Om jouw bezoek nog toegankelijker en persoonlijker te maken, gebruiken Dr. Oetker Nederland B.V. en Koopmans B.V. op al hun domeinen cookies. De cookies worden gebruikt voor het analyseren en verbeteren van de websites en sociale media, om er voor te zorgen dat aan jouw relevante informatie of andere interessante content wordt getoond. Wil je meer weten over deze cookies, klik op “Meer informatie”. Door verder te gaan op de website of door hiernaast op toestemming te klikken, geef je aan toestemming te geven voor het gebruik van cookies op onze websites en ondubbelzinnige/uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld. Meer informatie.

Maak een verwenmomentje

Carrot Cake

Kruidig, zoet en romig

Wie had gedacht dat worteltjes gebak zo lekker maken! Een kruidige cake met een heerlijk frisse roomtopping. Met een Carrot Cake zet je een trendy verwennerij.

Een Carrot Cake is nu helemaal hip. Maar wist je dat het recept eigenlijk uit armoede is ontstaan. In de Middeleeuwsen was suiker duur en schaars in Engeland. De Engelse zochten een alternatief om de cake wat zoet te maken. De worteltjes gaven de cake een heerlijke smaak en de Carrot Cake was geboren. Door de jaren heen kwamen de kruiden erbij en inmiddels kunnen wij genieten van een kruidige Carrot Cake met romige topping.

Wie ga jij verwennen met een zelfgemaakte Carrot Cake?

How-to bakfilm

Carrot Cake bakfilm

Bekijk deze bakfilm en bak samen met Gaby een prachtige en vooral lekkere Carrot Cake. Volg alle stappen en je weet zeker dat je straks iets lekker bij bij de koffie hebt.