Vanillesaus

Vanillesaus maken is heel eenvoudig met Dr. Oetker Custard.


Eenvoudig
20 Minuten
Vanillesaus
1

Bereidingswijze:

Roer de suiker door de custard. Neem 3 eetlepels van de melk en roer dit door het custard/suiker mengsel. Verwarm de resterende melk. Voeg de aangemaakte custard al roerende toe aan de hete melk. Voeg de aangemaakte custard al roerende toe aan de hete melk. Breng het geheel al roerende aan de kook. Laat de vanillesaus nog circa drie minuten, onder af en toe roeren, zachtjes doorkoken.

Dr. Oetker wünscht Ihnen gutes Gelingen mit Ihrem Vanillesaus Rezept

Voedingswaarden Voor het recept Vanillesaus

  Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 65535 kJ
20680 kcal
208 kJ
50 kcal
Vet 99.99 g 1.5 g
Koolhydraten 99.99 g 5.6 g
Eiwit 99.99 g 3.4 g

Ingrediënten (1 portie )

Voor het recept Vanillesaus

Voor de vanillesaus:

  • 30 g suiker
  • 400 ml melk

Steelpannetje

Youtube

Stap voor stap bakfilms

Wil je stap voor stap zien hoe je onze producten maakt? Bekijk de bakfilms op ons YouTube kanaal. bakfilms

Neues von Dr. Oetker

Workshops

Cupcake & Taart workshops

Spaar voor 2e persoon gratis! We organiseren weer Cupcake en Taart workshops door het hele land! meer

Nieuw: Mon Chou Stracciatella

Met een krokante chocoladebodem

Nieuw van Dr. Oetker. Mon Chou Stracciatella taart. Een heerlijke romige taart met stukjes chocolade op een krokante chocoladebodem. naar product

Ristorante Mare

Voor visliefhebbers

De vertrouwde Ristorante kwaliteit met nieuwe ingrediënten. Ristorante Mare: Salmone Spinaci, Salmone Tonno e Scampi en natuurlijk Scampi. meer