Flag

Pavlova met roodfruit

1 stuk
Gemakkelijk
20
Voor een mooie afsluiting van een gezellig etentje met vrienden en familie, kun je een schitterende pavlova maken. Deze kun je nu wel heel eenvoudig zelf maken...
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de Pavlova
1 zakjeDr. Oetker Mix voor Meringue
60 mlwater
Voor de vulling
250 mlslagroom
1 zakjeDr. Oetker Klop-Fix
rood fruit zoals frambozen, blauwe bessen een aardbeien

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Klop-Fix
1

De Pavlova maken

Maak Mix voor Meringue zoals aangegeven op het zakje.

2

Bekleed de bakplaat met bakpapier. Maak een pavlova van ongeveer 20 cm doorsnede. Maak met een lepel speelse pieken in het schuim zodat je mooie grillige pavlova krijgt.

3

Zet de bakplaat iets onder het midden van de oven en bak de pavlova gaar in ongeveer 60 minuten.

Baktijd: 60 Minuten

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 120 °C

Temperatuur heteluchtoven: 100 °C

4

Zet aan het einde van de baktijd de oven uit en laat de Pavlova minimaal 2 uur in de oven rusten. Laat de deur van de oven gesloten.

5

Je kunt de Pavlova na het afkoelen het beste bewaren in een afgesloten plastic zak of plastic bak.

6

Klop vlak voor het serveren de slagroom stijf met de Klop-Fix.

7

Leg de Pavlova op een mooie schaal. Verdeel de slagroom over de bovenkant van de Pavlova.

8

Meng het rode fruit en verdeel het over de Pavlova. Serveer het dessert meteen.