Flag

Karamel Zeezout Brownie

8 porties
Gemakkelijk
40
De combinatie van zoet en zout is extra lekker in dit makkelijke Brownie recept met karamel en zeezout.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de Brownie
1 pakDr. Oetker Brownies Choco
50 gboter of margarine
100 mlwater
1 tlzeezout
70 gzachte karameltoffees

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Brownies Choco
1

Verwarm de oven voor.

2

Hak de karameltoffees grof. Leg wat apart voor de garnering.

3

Bereid het Brownie beslag volgens de bereidingswijze op het pak van Dr. Oetker Brownies. Roer de karameltoffees en het zeezout door het Brownie beslag.

4

Bak de Brownie.

Positie rooster: Midden

Baktijd: 40 Minuten

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Temperatuur heteluchtoven: 160 °C

5

Als de Brownie uit de oven komt, garneer deze dan met de karameltoffees.