Flag

Custard Trifle met Bitterkoekjes

4 porties
Gemakkelijk
20
Romig dessert met bitterkoekjes, custard, slagroom en Marasquin
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image
Benodigdheden
Steelpannetje
Hoge coupes

Ingrediënten

Voor dessert
35 gKoopmans Custard
0,5 litersmelk
35 gsuiker
0,5 elbasterdsuiker
16bitterkoekjes
1 - 2 tlmarasquin
125 mlslagroom

Gemaakt met:

1

Custard koken

Volg voor de bereiding van de Custard de aanwijzingen op de verpakking. Laat de Custard afkoelen.

2

Bitterkoekjeskruim

Verbrokkel de bitterkoekjes grof. Giet een laagje Custard in een hoge glazen coupe. Strooi er wat bitterkoekjeskruim over en besprenkel met wat marasquin.

3

De trifle maken

Schenk hier een nieuw laagje Custard over, bedek met bitterkoekjeskruim en marasquin. Herhaal dit nog een keer en eindig met een laagje Custard. Maak zo 4 coupes en zet ze 1 uur in de koelkast om verder af te koelen.

4

Custard trifle serveren

Klop de room stijf met de basterdsuiker en serveer de custard trifle met een flinke toef slagroom.